Carriere

Onze diensten

Maak gebruik van onze brede kennis van zaken...

Vacature


Next Level Consultants zoeken altijd naar professionele consultants voor onze opdrachtgevers. Ben jij professioneel en creatief? Heb je een scherp oog voor ondernemen, maar kun je ook werken voor bedrijven met een strak beleid?

Dan zijn we op zoek naar jou!


Als Next Level Consultant ben je proactief, met een passie voor het oplossen van complexe vraagstukken en een ondernemende teamplayer. Je bezit overtuigingskracht en hebt aantoonbare leidinggevende capaciteiten. Maar bovenal heb je de ambitie om tastbare resultaten te boeken en samen met ons leadership team onze strategie praktijk verder uit te bouwen.


Functieomschrijving

Je kunt aan de slag binnen een van de volgende werkvelden: Growth Strategy, Corporate Strategy, Sales Strategy, Financial Strategy of Operational Strategy.  Samen met een team van professionele en enthousiaste collega's, ga je direct bij en met de klant aan de slag, waarbij je als projectmanager verantwoordelijkheid draagt voor de resultaten van het team. Naast projectmanagement, werk je samen met diverse collega's bij verschillende opdrachtgevers.


Ben je freelancer en heb je behoefte aan nieuwe opdrachtgevers, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.