Sales

Sales verbetering en klantgericht

Betere resultaten met betere middelen

Coaching en Training voor Sales Professionals

Next Level Consultants geeft maatwerk sales trainingen die gericht zijn op een bepaald onderwerp of aandachtsgebied waarbij het doel is de sales professionals naar een hoger niveau te tillen. Bij onze coaching trajecten richten wij ons op de interne organisatie. Daarnaast is het mogelijk recent gestarte sales medewerkers of kandidaten te trainen om hen te helpen sneller tot resultaat te laten komen binnen uw organisatie. De persoonlijke en zakelijke ontwikkeling van uw sales medewerkers zullen een zeer positieve invloed hebben op uw successen.

Nulmeting Sales team

Naast een individueel assessment is het effectief om het hele sales team te doorgronden. We kijken dan met name naar hoe een sales team op elkaar reageert, wat zijn de verhoudingen en wat gebeurt er als die verhoudingen veranderen, wat is de invloed en kracht van het team dat samenwerkt. Nulmetingen kunnen enorme eye-openers betekenen voor de organisatie. Teamgenoten leren elkaar waarderen en respecteren, waardoor zij beter en efficiënter samenwerken, hetgeen direct resultaat op zal leveren voor de organisatie. een eventueel Mystery bezoek kan onderdeel zijn van de nulmeting

Detachering (tijdelijke) Sales Professionals

Wanneer u te maken heeft met onderbezetting door ziekte, ontslag of een plotselinge toename van de werkdruk, kunt u een beroep doen op Next Level Consultants. Afhankelijk van de wensen zoeken wij een kandidaat, stellen wij u voor aan een interim sales (manager) of bieden wij extra ondersteuning in de vorm van detachering.

Assesments voor uw Sales team

Bij een assessment kijken we niet zozeer naar de vaardigheden van een individu maar juist naar de persoon. Wat wil diegene (talent en motivatie), hoe ziet de situatie eruit, hoe voelt iemand zich, wat wil hij/zij bereiken, wat is de invloed van de werkomgeving en de privéomgeving: het gaat om de persoon achter de sales professional. Het doel van een individueel assessment is de kern te raken en professionals bewuster te maken van hun eigen persoon. Naarmate een persoon meer kennis heeft van zichzelf en zijn eigen gewoontes, eigenschappen, capaciteiten en valkuilen, zal diegene beter presteren, efficiënter zijn resultaat bereiken en meer rendement opleveren voor het bedrijf. 

Lead generations / Traffic

Het genereren van leads is lastig en een proces dat langdurig ondersteund moet worden om tot succes te leiden. Next Level Consultants focust zich op het inrichten van de back-office, zodat de afdelingen sales worden ondersteund. Wij maken, onderhouden, evalueren en bouwen contacten vanuit de cultuur van uw eigen organisatie. Wij hechten daarbij veel waarde aan de procesbewaking voor het maximale resultaat en opereren als een verlengstuk van uw sales - en marketingafdeling. Telesupport en telesales met de toegevoegde waarde van gemotiveerde sales professionals met uitstekende communicatieve vaardigheden. 

Werving en selectie

Next Level Consultants richt zich op sales professionals vanaf medior niveau, waarbij we ernaar streven de juiste professional op de juiste plek binnen uw organisatie te plaatsen. Voor de tijdelijke invulling van sales vacatures op management niveau hebben wij een aantal zeer geschikte interim sales managers aan ons verbonden.